Over Ons

BinnenLeven is opgericht door Willem Zoodsma. Na ruime werkervaring opgedaan te hebben in de meubelbranche en de interieurbouw was het in januari 2006 tijd om voor mijzelf te beginnen. Een beslissing waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van heb. Door de jaren heen hebben we, in samenwerking met onze vaste interieurbouwer, al vele mooie projecten mogen realiseren voor zowel de particuliere als ook de zakelijke markt.
Wij hebben ons gespecialiseerd in maatwerk en werken met het IP20 systeem. Een van oorsprong Duits systeem, wat al meer dan 40 jaar bestaat. IP20 is een systeem wat in lengte van jaren uit te breiden, aan te vullen en bij verhuizing opnieuw op maat te maken. Door de inmiddels jarenlange ervaring en samenwerking met een gerenommeerde interieurbouwer gaan wij geen uitdaging uit de weg.

BinnenLeven staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en biedt een hoog serviceniveau. Wij komen de situatie ter plaatse bekijken om een goede indruk van de mogelijkheden te krijgen en in overleg voor u aan de slag te gaan. U krijgt vervolgens van ons geheel vrijblijvend een offerte met tekeningen en prijsopgave. Door te werken met 1 contactpersoon blijven de lijnen kort en is het voor u duidelijk met wie u te maken heeft.
BinnenLeven is het adres voor een IP20 interieur op maat!

Bent u nieuwsgierig geworden vul dan het contactformulier in voor meer informatie of bel voor het maken van een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Willem Zoodsma
BinnenLeven

Reacties zijn gesloten.

  • Voor meer info, advies of een vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen.